Pubquiz vragen van Feestquiz

Pubquiz vragen

Wilt u een écht gezellig feestje organiseren voor collega’s, familieleden, vrienden of gasten? En heeft u geen zin om zelf de pubquiz uit te denken van a tot z?

Feestquiz biedt uitkomst. De hersenkrakende, hilarische pubquiz vragen uit onze doe-het-zelf pakketten staan garant voor een knalfeest. En wilt u de feestleiding helemaal uit handen geven? Dan helpt onze quizmaster u graag!

Bekijk de video

Pubquiz vragen

De meest hilarische pubquiz vragen

Tijdens de pubquiz vliegen “oh ja”-momenten u om de oren als u niet op tijd met de juiste feitjes komt! In de fotorondes reist u van Parijs naar Brussel, en van China tot Rio de Janeiro. U komt sterren tegen als een bekende bebrilde tovenaarsleerling en rumliefhebbende piratenkapitein met een steekje los. Kortom: in 6 tot 8 rondes wordt uw team – van max. 6 personen - blootgesteld aan de meest uiteenlopende pubquiz vragen. De meest feestelijke strijd die u mee kunt maken! U kunt natuurlijk ook uw creativiteit de vrije loop laten en zelf een nieuwe vraagcategorie aandragen.

Waar is dat feestje? Feestquiz!

Feestquiz bezorgt met pubquiz vragen gezelligheid op iedere gewenste locatie. Het fenomeen pubquiz stamt uit Engelse pubs. Ook aan onze kant van de Noordzee winnen pubquizzen terrein. Meer weten?

Bekijk snel onze doe-het-zelf pakketten of pubquizzen met presentator en op naar dat feestje!