Feestquiz presenteert

De Mega Pubquiz

Wij zijn de specialisten in het organiseren van grote pubquizzen voor bedrijfsfeesten / evenementen en alles wat er bij de organisatie ervan komt kijken.

Door onze ruime ervaring in het organiseren van grote pubquiz bedrijfsfeesten / evenementen bent u bij Feestquiz op het juiste adres. De feestelijke strijd vol gezelligheid! U wilt graag een pubquiz organiseren voor een groep van 150 personen of voor een groep van tot wel 2000 personen of meer? De feestelijke strijd vol gezelligheid.

Doe een prijs aanvraag

Bekijk de video

Wij kunnen een hele waslijst op de website neerzetten waar u allemaal aan moet denken met het organiseren van zo’n grote pubquiz, maar dat wilt u waarschijnlijk helemaal niet weten. U wilt een grote pubquiz organiseren en er verder geen zorgen over hebben. Wij helpen en ontzorgen u graag. Stuur ons een email en wij nemen contact met u op. U krijgt dan een duidelijke uitleg hoe wij te werk gaan.

Feestquiz zorgt met creatieve precisie voor foutloze pubquizzen. Daarnaast zorgen we met ons organisatietalent dat uw pubquizevenement van top tot teen geregeld is.

"Pubquizzen bij Toi Toi zijn al vanaf het begin een groot succes! Leuk om te zien wat voor groepen meedoen: vrienden, collega's of gezinnen."

Fleur Braakman - Grandcafé Toi Toi

Groepen van 150 tot meer dan 2500 personen!

Specialisten in grote pubquizzen

Mega Pubquiz

Grote Bedrijfsfeesten

Op-en-top gezelligheid, hersenkrakende vragen en eersteklas hilariteit. Tijdens de pubquiz stellen we deelnemers bloot aan de meest uiteenlopende quizvragen. Wij maken uw bedrijfsfeest tot een groot succes. Wij zijn gewend om met zeer grote groepen te werken op bedrijfsfeesten en zorgen ervoor met ons organisatietalent dat uw pubquiz van top tot teen geregeld wordt. Feestquiz bezorgt de gezelligheid van een pubquiz op iedere gewenste locatie. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!

Mega Pubquiz

Tentfeesten

Feestelijker uw omzet verhogen dan ooit! Veel enthousiaste organisatoren zitten met hun handen in het haar: bezoekers komen steeds later op tentfeesten.

Hoe brengt u genoeg geld in de kas en feestvierders eerder op de been? Wij bieden dé oplossing: een Megapubquiz, speciaal voor tentfeesten!

Inmiddels hebben wij in meerdere tentfeesten het pubquizzen tot een succes gemaakt!

Mega Pubquiz

Eersteklas Feestservice

Wij zorgen op een feestelijke manier dat uw event meer omzet opbrengt of dat uw bedrijfsfeest er een wordt waardoor iedereen de volgende morgen wakker wordt met een glimlach. Niet alleen door het maken van hilarische pubquizzen, maar ook met vloeiende organisatie van uw evenement.

Dat is de extra, eersteklas service van Feestquiz.

Grote Pubquizzen voor bedrijfsfeesten / evenementen

Mega Pubquizzen

Deze bedrijven / tentfeesten gingen u voor:

Hellendoorn Open Air
KNVB
Haarles Feest
Nuon
Grand Cafe TOI TOI
FGH Bank
Tentfeest Schoonheten
Stiel