Doe-het-zelf

Uw eigen Pubquiz

Zelf quizmaster spelen tijdens een pubquiz? Bestel een Doe-Het-Zelf quizpakket! Een Doe-Het-Zelf quizpakket is zonder quizmaster; dat bent u namelijk zelf! Wij stellen de vragen op en binnen 2 werkdagen vindt u een kant-en-klaar pubquizpakket in uw brievenbus. Met al het nodige voor grandioos gezellig quizvermaak, inclusief duidelijke instructies. Zo speelt u probleemloos uw eigen pubquiz op iedere gewenste locatie. Succes verzekerd bij buurtbarbecues, verjaardagen en (familie)feestjes!

Als u wilt dat wij een quizmaster regelen, bekijk dan onze Pubquizzen.

Bekijk de video

"Goede mix van vragen waardoor zowel de jongere als de oudere collega's allen fanatiek mee konden quizzen!"

Eline uit Amsterdam

Pubquiz (€57,-) €37,-

Een pubquiz geschikt en gezellig voor iedereen. Dit doe-het-zelf pakket van Feestquiz zorgt voor twee uur lang vermaak op elke denkbare locatie.

Pakket bekijken

Quiz vragen (budget) (€47,-) €19,95

Wilt u de quiz digitaal ontvangen? Dat kan! Voor slechts €19,95 krijgt u alles digitaal aangeleverd. Het enige dat u hoeft te doen is zorgen voor pennen en notitieblokjes voor alle teams.

Pakket bekijken

Beamer Quiz €29,95

De leukste quiz in een PowerPoint presentatie. De vragen en afbeeldingen verschijnen per sheet op het scherm. Ook zijn de geluidsfragmenten bij de presentatie ingevoegd.

Pakket bekijken

Proefpakket

Wat leuk dat nieuwsgierig bent naar het gratis Doe-Het-Zelf Pubquiz Pakket. Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang direct een proefpakket in uw inbox!

Pakket bekijken

Veel gestelde vragen

Vraag & Antwoord

Hoe moet ik betalen?

De prijs op de factuur komt overeen met de genoemde prijzen op onze website. U ontvangt de factuur van ons samen met het quizpakket. Hierop staat duidelijk naar welke rekening u het geld kunt overmaken. U betaalt pas als u het quizpakket per post heeft ontvangen.

Wat zit er in het quiz pakket?

 • Quizboekje met vragen en antwoorden voor de quizmaster
 • Goede tips & uitleg voor de quizmaster
 • Score formulier
 • Quiz bestaat uit 8 rondes (2 - 3uur vermaak)
  • 5 vragen rondes
  • 2 foto rondes
  • 1 muziekronde
 • Cd met geluidsfragmenten
 • Antwoordformulieren + pennen voor de deelnemende teams

Moet ik thuis zijn voor het afleveren van het quizpakket?

U hoeft niet thuis te zijn voor het ontvangen van het quizpakket. Het quizpakket is zodanig samengesteld dat het bij u door de brievenbus past. Het quizpakket wordt binnen twee werkdagen naar u toegestuurd.

Moet ik zelf nog wat regelen?

Het quizpakket is geheel compleet. Alle benodigdheden zitten in het quizpakket. Het enige wat u zelf moet regelen is een cd-speler of computer voor het afspelen van de geluidsfragmenten. Een prijs voor het winnende team is natuurlijk ook altijd leuk.

Welke vragen kan ik verwachten?

De quiz is zo samengesteld dat deze geschikt is voor iedereen. Diverse onderwerpen komen voorbij zoals algemene kennis, sport, muziek en televisie. Wij verrassen u met de leukste en gezelligste quizvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen.

De vragen & antwoorden zijn door ervaren en gespecialiseerde quizmasters samengesteld en gecontroleerd. Wij geven u de garantie dat alle antwoorden van de vragen goed zijn.

Kan ik zelf ook een onderwerp aandragen?

Wilt u zelf een onderwerp aandragen voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, familiedag, café of vereniging? Dit is geen probleem. Wij kunnen voor u een quiz op maat maken. Hieraan zijn echter wel extra kosten verbonden. Wij vragen hiervoor €30,- per extra ronde.