Wat is een pubquiz?

De Pubquiz

Tijdens de pubquiz vliegen de “oh ja” momenten je om de oren als je niet op tijd de juiste feitjes komt. In 6 tot 8 rondes wordt je team, bestaande uit max. 6 personen, blootgesteld aan de meest uiteenlopende pubquiz vragen. De vragenrondes worden afgewisseld met de snelle tussenrondes: “waar of niet waar” en “petje op, petje af”. Met een hoog IQ is een voorsprong in de pubquiz absoluut niet gegarandeerd.

Bekijk de video

Wat is een Pubquiz?

De oorsprong

De pubquiz kent zijn oorsprong in Engelse pubs, maar wint ook aan onze kant van de Noordzee aan populariteit. De kracht van de pubquiz ligt in de diversiteit van de vragen. Hij is daarmee geschikt voor man, vrouw, jong en oud. Hilariteit en strijd voor iedereen. De pubquizkampioenen gaan naar huis met een mooie beker en eeuwige roem.

Pubquiz geschikt voor elke gelegenheid

Wij maken de pubquiz geschikt voor elke gelegenheid en quizzen op elke locatie. Quizvragen stellen we zo samen dat iedere leeftijdscategorie en elk niveau er plezier aan beleeft. De pubquiz is zeer geschikt voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest, groepsuitje, café, vrijgezellenfeest, teambuilding of vereniging. Wij bezorgen u een hilarische, gezellige en onvergetelijke quizavond!