Inclusief quizmaster

Pubquiz

Saaie bedrijfs- en familiefeestjes beu? Bezorg alle gasten oergezellig vermaak met één van onze Pubquizzen. Mét quizmaster, die zorgt dat de avond soepel verloopt. Dankzij de Pubquiz wordt uw feestje er gegarandeerd één waar mensen lang over napraten... Hieronder vindt u een overzicht van onze Pubquizpakketten.

Wilt u de pubquiz liever in eigen hand houden en zelf de rol van quizmaster op u nemen? Bestel dan een Doe-Het-Zelf quizpakket.

Bekijk de video

Vanaf €200,- (12 personen of meer)

Pubquiz

Pubquiz op elke locatie, geschikt voor elke gelegenheid en gezellig voor iedereen. U hoeft dus zelf helemaal niets te regelen. De pubquizmaster (presentator) neemt alles mee wat nodig is voor een onvergetelijk feest!

Pubquiz bekijken

vanaf €275,- (35 t/m 75 personen)

Pubquiz M

De Pubquiz pakt groots uit voor feesten met meer dan 35 personen. De pubquizmaster neemt alles mee wat nodig is en leidt de avond in goede banen. Zelf hoeft u niets te regelen!

Pubquiz bekijken

Prijs op aanvraag (75 t/m 1500 personen of meer)

Pubquiz XL

Pubquiz op elke locatie, geschikt voor elke gelegenheid en gezellig voor iedereen. U hoeft dus zelf helemaal niets te regelen. De pubquizmaster (presentator) neemt alles mee wat nodig is voor een onvergetelijk feest!

Pubquiz bekijken

€875,- (20-75 personen)

Feestquiz

Een combinatie van samen pubquizzen en een feestje bouwen! Maar liefst 4 uur lang vermaak. De pubquizmaster (presentator) brengt een dj, geluid- & lichtshow mee voor een grandioos feest op een door u gewenste locatie.

Pubquiz bekijken

Prijs op aanvraag (75 t/m 1500 personen of meer)

Feestquiz XL

Een combinatie van samen pubquizzen en een feestje bouwen! Maar liefst 4 uur lang vermaak. De pubquizmaster (presentator) brengt een dj, geluid- & lichtshow mee voor een grandioos feest op een door u gewenste locatie.

Pubquiz bekijken

Prijs op aanvraag (vanaf 45 personen)

All in Event

Locatie, eten en drinken nodig? Livemuziek, dj, licht & geluid? Geen probleem, wij regelen dit voor u. Wij komen bij u langs om samen een evenement op maat te plannen.

Pubquiz bekijken

Veel gestelde vragen

Vraag & Antwoord

Wat is een pubquiz?

De pubquiz is een spel / activiteit waarbij plezier, gezelligheid en hilariteit de boventoon voert. De pubquiz van Feestquiz is zo samengesteld, dat deze geschikt is voor iedereen. Diverse onderwerpen komen er tijdens de pubquiz voorbij, zoals algemene kennis, sport, muziek, fotoronde en televisie. Wij verrassen u met de leukste en gezelligste quizvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen.

De vragen rondes worden afgewisseld met de snelle tussenrondes. “waar of niet waar” of “ petje op, petje af”. Met een hoog IQ is een voorsprong in de pubquiz absoluut niet gegarandeerd. Tijdens de tussenronde wordt er vaak gestreden om een biertje voor je hele team of een kraslot.

Wat moet ik zelf regelen?

Als u een pubquiz bij Feestquiz boekt hoeft u verder voor de pubquiz helemaal niet meer te regelen. Wij nemen alles mee wat benodigd is voor het houden van een pubquiz. Denk hierbij aan de geluidsinstallatie, antwoordformulier, pennen en ook voor de prijzen wordt gezorgd. Als u zelf een locatie heeft geregeld zorg er dan voor dat er voor elk team een aparte (sta) tafel aanwezig is.

Kan ik zelf ook onderwerpen aandragen?

Wilt u zelf een onderwerp aandragen voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, familiedag, café of vereniging? Dit is geen probleem. Het komt heel vaak voor dat mensen zelf nog een ronde willen toevoegen over het bedrijf of over de jarige. Wij vinden het juist heel leuk als dit wordt gedaan. Wij helpen u hier graag bij.

Hoe moet ik betalen?

De volgende dag nadat Feestquiz voor u een pubquiz heeft georganiseerd ontvang u van ons per email de factuur. U kunt het afgesproken bedrag wat op de factuur staat dan zo naar ons overmaken.

Hoe verloopt de pubquiz?

Hieronder vindt u een duidelijke uitleg over hoe de pubquiz van Feestquiz verloopt. Van begin tot het einde. Alle benodigdheden die nodig zijn voor de pubquiz worden naar de locatie meegenomen door Feestquiz.

Stap 1

De pubquizmaster van Feestquiz is minimaal half uur voor aanvang van de pubquiz aanwezig op de gewenste locatie. Er wordt overlegd waar de pubquizmaster het beste kan gaan staan voor het presenteren van de pubquiz. De geluidsapparatuur wordt opgebouwd en de overige benodigdheden die nodig zijn voor de pubquiz worden klaar gelegd. Het opbouwen duurt ongeveer 20 minuten.

Stap 2
  • De teams worden ingedeeld in groepjes van ongeveer 5 a 6 personen. Dit kunt u zelf van te voren doen, maar hier kan Feestquiz u op locatie ook bij helpen als u dit wenst. Het leukste is om man / vrouw en de verschillende leeftijden zoveel mogelijk te variëren per team.
  • Elk team krijgt een aparte (sta) tafel toegewezen.
  • Elk team krijgt antwoord formulieren + pen voor het invullen van de juiste antwoorden.
  • Elk team mag een leuke team naam verzinnen.
  • Men krijgt vooraf een duidelijke uitleg van het spel met de regels van de pubquiz. Denk bij de regels aan bijv. het niet gebruiken van mobiele telefoons tijdens de pubquiz en het is niet leuk om de juiste antwoorden luid door de zaal te roepen...
  • De pubquiz zal ongeveer 2 a 2.5 uur duren. Het is een vermaak voor iedereen en u zult zien dat de tijd voorbij vliegt.
Stap 3

De pubquizmaster gaat beginnen met de eerste vragen ronde. Dit is vaak een rondje algemene kennis.

Elke ronde bestaat uit tien vragen en in totaal zullen er acht rondes gespeeld worden. Na elke ronde worden de antwoordformulieren opgehaald bij de teams. Als alle antwoordformulieren zijn opgehaald zal de pubquizmaster de juiste antwoorden geven van deze ronde. U zult zien dat het een groot gejuich wordt met het team als men een goed antwoord heeft. Zo wordt er een leuke strijd en gezelligheid gecreëerd tussen de teams. Het beloofd een gezellige avond te worden. De strijd gaat beginnen.

Stap 4
  • “Petje op / Petje af” of “Waar of Niet Waar”
  • Elk team mag een team captain aanwijzen en deze mag meedoen met deze tussenronde. Hierin wordt een bepaalde stelling gesteld en men mag beslissen of deze waar of niet waar is.
  • De persoon met die overblijft wint een bonus punt voor zijn team en een leuke prijs.
  • Deze tussen ronde is altijd een hele leuke ronde wat zorgt voor veel plezier en gelach zorgt.
Overige

Tussen de rondes door is er voldoende gelegenheid om drinken te halen en meestal na ronde vier wordt er een langere pauze gehouden, zodat de mensen naar het toilet kunnen gaan of even een sigaretje roken.

Nadat alle rondes zijn gespeeld van de pubquiz zullen de winnaars bekend worden gemaakt door de pubquizmaster. Alle antwoorden worden tijdens quiz nagekeken, zodat de winnaars meteen worden bekend gemaakt. Het winnende team ontvang de prijzen, de eeuwige roem en natuurlijk een luid applaus van de overige teams.

Feestquiz zorgt voor alle pubquiz benodigdheden die nodig zijn voor de pubquiz. Denk hierbij aan geluidsinstallatie, antwoordformulieren, pennen, prijzen, controleurs, foto rondes en natuurlijk de pubquizmaster.